Pàgines envers TIC

divendres, 24 d’agost del 2012

Apps per a nens/es amb NEE

A la pàgina web 2punto0 (publicació) han publicat un article sobre una pàgina on ofereix recursos i aplicacions de l'Ipad per a nens/es amb Necessitats Educatives Especials. El qual el defineixen com "un rincón destinado al análisis de los recursos que la tecnología en general, y el Ipad en particular, ponen al servicio de la educación de los niños con discapacidad".

L'objectiu principal d'aquest racó és el de compartir amb altres famílies informació sobre les aplicacions que han recopilat i han estat útils, destinades a nens/es amb dificultats o afectats per a una discapacitat.

La pàgina web és: cappaces.com (us la recomano!!!)


Algunes de les aplicacions més utilitzades són:

-¡Cuenta los animales! Ranas, peces y arañas nos enseñan a contar: l'activitat principal d'aquesta aplicació és familiaritzar-se amb els nombres i aprendre a comptar fins a 20.





- FirstWords: Español. Aplicació per aprendre a llegir: Mis primeras palabras en Español presenta més d'un centenar de paraules agrupades en cinc categories (vehicles, animals, formes, colors, casa). El joc consisteix en composar la paraula representada en el dibuix, a partir de les lletres que la conformen.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada